tilbake til sin favoriserte rolle


Rashford vil mest sannsynlig


Billige Fotballdrakterde inkluderer marcus lage fotballdrakter for solskjaer og united

Sancho har blitt lovet som løsningen til Uniteds høyreproblem, med Solskjaer som har prøvd ulike spillere i stillingen.
De inkluderer Marcus Rashford, Mason Greenwood, Dan James og Amad, som alle har hatt varierende grad av suksess til høyre for Red Devils angrep.
Rashford vil mest sannsynlig gå tilbake til sin favoriserte rolle på motsatt flank neste sesong - spesielt hvis Paul Pogba mye spionerte flytte til Paris Saint-Germain kommer til å bli oppfylt.
billige fotballdrakter Men de tre andre vil hver måtte gå opp og imponere Solskjaer etter å ha blitt presentert med sine egne utfordringer ved ankomsten av Sancho.
Den 19-årige ble ofte spilt til høyre i fjor, selv om det er velkjent at han ser sin fremtid som Red Devils 'senter-fremover i stedet for på flankene.
Greenwood vil se ut til å vise neste sikt at han kan lede linjen på Old Trafford i årene som kommer - selv om han står overfor tøff konkurranse på kort sikt fra den enormt erfarne Edinson Cavani.
billige fotballdrakter Den dødelige etterbehandleren vil se for å lære alt han kan fra den tidligere PSG-stjernen, og hvis han kan utarbeide en rolle som Uniteds hovedstrikende, vil han utvilsomt nytte av den typen tjenestesignal kan gi.
billige fotballdrakter Så 18, Amad gjorde en svært lovende start på livet på United, ble raskt sporet i første lagstrening og scoret et utsøkt hodet mål for å hjelpe til med å se av AC Milan i Europa League sist.
Det gjenstår å se om Sancho's Move vil sende AMAD til mer tid på benken, eller kanskje et lån flytte for å få mer første lagopplevelse.
Men den talentfulle tenåringen er i stand til å spille i en rekke roller, inkludert som en No10 eller på venstresiden, og vil se på å vise Solskjaer han kan gjøre en jobb i noen av disse stillingene - selv om han bare bare har blitt 19 år god tid på hans side.
Men hans beste rute i teamet kunne være på venstre flank, hvor han oftest spiller for Wales og er i stand til å kutte inn på sin favoriserte høyre fot.
Han er selvsagt sannsynlig å finne sin måte blokkert av Rashford - men økt konkurranse om England fremover kan bare være en god ting for Solskjaer og United.

schalke trikot günstig
dfb trikot 2021
Jalkapallo pelipaita Liverpool
maglia spagna 2022
napoli trikot
Chelsea Tröja
real madrid fodboldtøj
Wolfsburg Trikot
Atletico Madrid Trikot
real madrid tröja billigt
barcelona fc drakt