Brasilien Tröja , Chile Landslagströja

 

billiga fotbollströjor

onsdagen att han skulle stanna


Harry Kane fortfarande inte lyckats tvinga Tottenham att

englands kapten meddelade på fotbollströjor barn med eget tryck lägre pris i sommar

Efter månader av pressat och missat de inledande matcherna för säsongen har Harry Kane fortfarande inte lyckats tvinga Tottenham att sälja honom till Manchester City. Englands kapten meddelade på onsdagen att han skulle stanna i norra London under året.

Singer-songwriter och ständigt kontroversiella Manchester City-fan Liam Gallagher har siktat in sig på Harry Kane efter hans långvariga transfersaga i somras.

Brasilien Tröja Tottenhams anfallare Kane blev kopplad till en flytt med stora pengar till Etihad Stadium i detta transferfönster.

Han meddelade dock att han skulle stanna i Spurs för säsongen på sociala medier, vilket satte stopp för alla spekulationer.

Chile Landslagströja City försöker nu hitta en annan forward för att fylla de stora skorna kvar av Sergio Aguero, som åkte till Barcelona på en fri transfer.

För att sätta stopp för spekulationerna delade Kane en eftertrycklig tweet på onsdagen för att visa att han står bakom sina lagkamrater i Tottenham.

Sedan någon affär för Kane gick sönder har City kopplats ihop med ett drag för fotbollslegendaren Cristiano Ronaldo.

Den före detta Manchester United-mannen är kontraktslös i slutet av säsongen i Juventus, så han kan vara tillgänglig för ett lägre pris i sommar.

Maglie Calcio Valencia Poco Prezzo

Atletico Madrid Tröja